محافظت از حریم خصوصی در اینستاگرام - آکابانو

,[categoriy]

آکابانو: محافظت از حریم خصوصی در اینستاگرام

آکابانو: محافظت از حریم خصوصی در اینستاگرام

محافظت از حریم خصوصی امر مهمی است که در همه شبکه ها باید به آن پرداخته شود و مسلما اینستاگرام از این قاعده مستثنی نیست. با بیش از 500 میلیون کاربر ماهانه، مخاطبان احتمالی که به دیدن عکس های شما خواهند پرداخت بسیار بالا خواهند بود. در ادامه به اقدامات ساده ای که می تواند به امنیت پروفایل و محتوی شما کمک کند می پردازیم.

به گزارش آکابانو: لوکیشن خود را مخفی کنید

اشتراک گذاری محل جغرافیایی عکس هایتان با غریبه ها ایده چندان خوبی به نظر نمی رسد. برای پاک کردن این اطلاعات از عکس های گذشته خود، به روی پست مورد نظر رفته و با لمس سه نقطه بالا سمت راست صفحه نمایش خود، گزینه ادیت را انتخاب کنید. با لمس لوکیشن بالای عکس خود، گزینه “حذف لوکیشن” را بزنید.

,[categoriy]

برای جلوگیری از به اشتراک گذاری موقعیت شما در پست های بعدی، جلوی دسترسی اینستاگرام به اطلاعات لوکیشن در گوشی خود را بگیرید. کاربران آیفون می توانند با رفتن به منو Settings و لمس Privacy و بعد Location Services سپس در لیست ظاهر شده اینستاگرام را انتخاب کنند. با تغییر دادن location access به Never کار شما اینجا تمام شده است.

,[categoriy]

به این صورت بعدا در صورت تمایل می توانید به عکسی که ارسال می کنید لوکیشن هم اضافه کنید ولی به صورت خودکار به پست های شما اضافه نخواهد شد.

کاربران نامناسب را مسدود کنید

کاربرانی را که حس خوبی به شما القا نمی نند را مسدود کنید. با این کار تمامی پست های آینده شما از دید آنها مخفی خواهد ماند.

,[categoriy]

پست هایی را که در آنها تگ شده اید را به صورت دستی تایید کنید

در تنظیمات اولیه اینستاگرام، وقتی کسی شما را در عکسی تگ می کند، آن عکس به صورت خودکار به پروفایل شما اضافه خواهد شد. به نظر ایده خوبی می رسد که این عکس ها را قبل از اضافه شدن به پروفایل خود تایید کنید و تحت کنترل خود داشته باشید. برای استفاده از این قابلیت، به پروفایل خود رفته و بر روی نمایه سمت راست که یک شبیه یک قاب عکس مربعی است کلیک کنید.

,[categoriy]

 سپس در قسمت Photos of you  سه نقطه بالای صفحه را لمس کرده و Tagging Options را انتخاب کنید.

,[categoriy]

حال می توانید تنظیمات را بر روی Add Manually قرار دهید و قبل از اضافه شدن عکسی به پروفایلتان آن را تایید کنید.

از هشتگ های کمتری استفاده کنید

,[categoriy]

زمانی که هشتگ ها را به یک پست عمومی اینستاگرام اضافه می کنید، در صفحه مربوط به آن هشتگ عکس شما نمایش داده می شود. هشتگ ها برای دیده شدن عکس ها راهکار فوق العاده ای هستند. ولی اگر تمایل ندارید که عکس ها و فیلم های شما توسط غریبه ها رویت شود، بهتر است که از هشتگ های کمتری استفاده کنید.

پروفایل خود را خصوصی کنید

در نهایت اگر راهکارهای بالا به اندازه کافی به احساس امنیت شما اضافه نمی کنند، شما می توانید اکانت خود را خصوصی کنید. پس از خصوصی سازی اکانت، فقط دنبال کنندگان شما قادر به دیدن پست های تان خواهند بود و اگر کاربر جدید قصد دنبال کردن مطالب شما را داشته باشد، ابتدا باید برای شما درخواستی ارسال کند و سپس با تایید شما به لیست فالوئرهایتان اضافه شود. شما فقط از طریق نرم افزار رسمی اینستاگرام قادر به خصوصی سازی اکانت خود خواهید بود. برای اینکار ابتدا به پروفایل خود بروید.

,[categoriy]

 سپس با لمس چرخ دنده یا سه نقطه به منو تنظیمات رفته و در لیست به دنبال change to private account بگردید.

منبع :

گردآوری توسط کانال و سایت آکابانو

لايک انتشار در تلگرام

ويديوهاي مرتبط